Wij hebben voor elk evenement een toiletwagen.

Kleine toiletwagen

DEZE WAGEN BEVAT 2 TOILETTEN

Deze kleine toiletwagen bevat 1 damestoilet en 1 herentoilet/urinoir. Geschikt voor evenementen tot ± 100 personen. De ruimtes zijn voorzien van grote spiegels, opzet waskommen, zeepdispensers, handdrogers, verwarming en prullenbakjes. Deze toiletwagen bevat sanibroyeurs die het afvalwater tot 25 meter weg kunnen pompen.

Contact

Toiletwagen middel

DEZE WAGEN HEEFT 4 TOILETTEN

Deze middel toiletwagen bevat 2 damestoiletten en 1 herentoilet en 1 urinoir.
Geschikt voor evenementen tot ± 175 personen.
De toiletwagen heeft 4 toiletten totaal, aan de dameskant en aan de herenkant een kraan met wasbakje, zeepdispensers, papieren handdoekjes en prullenbakjes.
We werken met een externe pomp om tot ± 30 meter weg te kunnen pompen.

Contact

Luxe toiletwagen

DEZE WAGEN HEEFT 7 TOILETTEN

De luxe toiletwagen bevat 3 damestoiletten,1 herentoilet en 3 urinoirs. Deze toiletwagen is geschikt voor evenementen tot ± 400 man. De toiletwagen heeft zeven toiletten totaal, er zijn aan de dames en herenkant twee wasbakken, afvalbakjes, handdrogers, papieren handdoekjes, zeepdispensers en kachels. In de toiletwagen zitten twee vermaalpompen die het vuilwater tot 50 meter kunnen wegpompen.

Contact

Toiletwagen 3-1-3

DEZE WAGEN HEEFT 7 TOILETTEN

De toiletwagen bevat 3 damestoiletten, 1 herentoilet en 3 urinoirs. Deze toiletwagen is geschikt voor evenementen tot ± 400 man. De toiletwagen heeft 7 toiletten totaal, er zijn aan de dames- en herenkant wasbakken, afvalbakjes, papieren handdoekjes, handdrogers, zeepdispensers en kachels. Bij deze toiletwagen werken we met een externe vermaalpomp of filterbak.

Contact

Toiletwagen 4-1-3

DEZE WAGEN HEEFT 8 TOILETTEN

De toiletwagen bevat 4 damestoiletten, 1 herentoilet en 3 urinoirs. Deze toiletwagen is geschikt voor evenementen tot ± 500 man. De toiletwagen heeft 8 toiletten totaal, er zijn aan de dames- en herenkant een wasbak, afvalbakjes, papieren handdoekjes en zeepdispensers.
Bij deze toiletwagen werken we met een externe vermaalpomp of filterbak. 

Contact

Toiletwagen 9-klepper

DEZE WAGEN HEEFT 9 TOILETTEN

De toiletwagen bevat 7 damestoiletten, 2 herentoiletten, 1 privé urinoir en 3 meter plasgoot. Deze toiletwagen is geschikt voor evenementen tot ± 1000 à 1200 man. Deze toiletwagen bevat 9 vaste toiletten,1 urinoir en 3 meter plasgoot.
De toiletwagen wordt aan beide zijkanten betreden en aan de achterzijde bevind zich een wasgoot van 2,30 meter met 3 kranen, zeepdispensers, grote spiegel en handdrogers.
Bij deze toiletwagen werken we met een externe vermaalpomp.

Contact

Toiletwagen 14-klepper

DEZE WAGEN HEEFT 14 TOILETTEN

De toiletwagen bevat 14 vaste toiletten die normaliter alleen voor de dames worden ingezet in combinatie met plaskruizen/plasgoten voor de heren.
Uiteraard kunnen heren ook gebruik maken van deze toiletwagen.

Deze toiletwagen is geschikt voor evenementen tot ± 1000 à 1200 man. De toiletwagen kan aan beide zijkanten worden betreden en aan de achterzijde bevind zich een wasgoot van 2.30 meter met 3 kranen, zeepdispensers, grote spiegel en handdrogers.
Bij deze toiletwagen werken we met een externe vermaalpomp.

Contact

Luxe mindervalide toilet

DEZE WAGEN BEVAT 1 TOILET

De luxe mindervalide unit bevat één toilet die geschikt is voor mensen die minder goed ter been zijn. Deze mindervalide toilet bevat één wc met hulpmiddelen en is compleet ingericht als rolstoelvriendelijk.
Met een oprijplaat kunnen mensen met een rolstoel gemakkelijk in de unit komen. Bij deze toiletwagen werken we met een interne vermaalpomp.

Contact

Aan- en afvoer: Geen stromend water of afvoer?

Als u een feest wilt organiseren waar geen stromend water en/of afvoer is, bieden wij voor u een oplossing. Met enkel fase 230V of krachtstroom 400V kunnen wij voor u een luxe toiletwagen plaatsen. Dit doen we door middel van (meerdere) tanken schoon water, een vuilwatertank en pompen.

Deze plaatsen wij achter de toiletwagen uit het zicht, sluiten dan alles aan. Op deze manier kunnen wij op elke afgelegen plek dan ook een compleet functionerende toiletwagen plaatsen. Handig voor afgelegen feesten waar enkel stroom of generator aanwezig is.

Heeft u nog vragen over onze toiletwagens? Download hier dan de brochure.

Brochure

Deze website maakt gebruik van cookies.