Wateroplossingen op locatie

 

Contact

Watertank

Heeft u geen water op locatie, dan kunnen wij doormiddel van 1000 liter tanks die wij thuis vullen en meenemen toch uw toiletwagen en of bar van water voorzien.

Septictank 3000 liter

Als er helemaal geen afvoerpunt aanwezig is, kunnen wij werken met septictanks van 3000 liter. Deze tank vangt alles op, en zorgt ervoor dat er zo’n 550 tot 600 spoelbeurten per tank opgeslagen kunnen worden.

Buffertank+
hydrofoorpomp

Heeft u weinig waterdruk op locatie of veel toiletten in gebruik, dan kunnen wij met behulp van één of meerdere buffertank(s) van 1000 liter per stuk en een hydrofoorpomp zorgen dat er voldoende waterdruk aanwezig is op de toiletwagen(s) en eventuele andere facilitaire voorzieningen. Ook kunt u hiermee bijvoorbeeld uw bar voorzien van water.

Plaskruizen

Naast onze luxe toiletwagens hebben wij ook plaskruizen en plaszuilen. Als u een wat groter evenement heeft, zorgen deze voor een grote plascapaciteit.
De capaciteit van de plaskruis is 475 liter. Mocht er een afvoerpunt in de buurt zijn waar we met een afvoerslang heen kunnen, dan is dat een prima oplossing.

Deze website maakt gebruik van cookies.