Tijdelijke vloeren op locatie

Voor een warme uitstraling

Tapijttegels

Naast toiletwagens verhuren wij ook tapijttegels. Dit zijn tegels van één bij één meter. Ofwel één vierkante meter per tegel. Deze leggen wij op een speciale manier waardoor je een mooi geblokt effect krijgt.

Deze tapijttegels zijn handig als u een (feest)tent heeft staan of een evenement heeft en deze graag netjes wilt aankleden. Of wanneer u een betonnen vloer in een schuur/loods heeft en deze wilt aankleden. Tevens zijn deze tapijttegels handig voor binnenruimtes waarbij de normale vloer beschermd dient te worden.

Denk bijvoorbeeld aan gymzalen. Door middel van deze tapijttegels kunnen we elke ruimte netjes en strak afwerken en een totaal andere ruimte creëren. Hierin hebben wij tapijttegels in de kleur antraciet, wat de meest gangbare kleur is. Mocht u dit willen combineren met een andere kleur, of compleet andere kleur? vraag dan gerust naar de mogelijkheden, want wij bieden voor elke situatie een passende oplossing.

Contact

Bankirai terrastegels

Naast tapijttegels hebben wij ook bankirai terrastegels. Deze zijn handig voor buiten. Heeft u bijvoorbeeld een tent staan met een soort terras aan de buitenzijde dan kunnen wij deze tent binnen bekleden met tapijttegels en buiten kunnen wij deze mooie bankirai terrastegels plaatsen.

Of heeft u een willekeurige buitenplaats die een nette uitstraling moet krijgen, dan zijn deze tegels ook ideaal. Dit zorgt voor een compleet nette uitstraling van uw evenement. Deze terrastegels hebben tevens ook antislip door middel van het ribbeleffect dat deze tegels hebben.

Contact

Heeft u vragen neemt u dan contact met ons op.

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies.